Tilausohjeet:

1.Lisää ostoskoriin tuotteet, jotka haluat tilata.

2.Mikäli tuotteet ovat sellaisia, että niihin valitaan itse esimerkiksi riipus tai helmien väri, lisää nämä tiedot tilauslomakkeen alaosaan. Koska minä teen koruni alusta loppuun saakka itse heti tilauksen saatuani, pystyn toteuttamaan paljon yksilöllisiä toiveita.

3.Tarvittaessa voimme asioida myös sähköpostitse. Minun osoitteeni on simpsakkakoru(at)gmail.com. Voin esimerkiksi lähettää sinulle kuvia helmistä, joista voit sitten tehdä valintasi. Palvelen sinua mielelläni.

4.Tavoitat minut tarvittaessa myös puhelimitse numerosta 050 401 9610.

5.Maksa tilauksesi verkkopankissa tai muulla tarjolla olevalla tavalla. Maksuvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7, Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä

paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

6.Saat vastauksena tilausvahvistuksen.

7.Valmistan korusi vasta saatuani tilauksesi. Teen sen heti, kun maksusi on saapunut. Sitten pakkaan sen huolella ja laitan tulemaan. Tämä vie 1 - 5 työpäivää. Ota kuitenkin aikataulussasi huomioon, että rahalähetysten siirtyminen pankkien välillä vie joskus useamman päivän.

8.Mikäli sinulla on erityistoiveita tilauksen toimituksen suhteen, mainitse siitä tilauksesi yhteydessä. Voin esimerkiksi toimittaa lahjatilauksen suoraan lahjan saajalle.

9.Korujen pakkaamisessa noudatan sekä käytännöllisyyden, ekologisuuden että esteettisyyden periaatteita. Pakkauksen on turvattava herkkä tuote kuljetuksen aikana. Käytän siinä tarkoituksessa enimmäkseen kierrätysmateriaaleja. Mutta sisimpänä pakkauksessa on aina kaunis paketti, joka kelpaa suoraan lahjaksi.

10.Voit myös noutaa ostoksesi kotoani. Asun Jyväskylän Kortepohjassa ylioppilaskylää vastapäätä. Osoite on Taitoniekantie 6 A, 40740 Jyväskylä. Poikkeuksellisesti saatan toimittaa korun myös kotiovelle tai vaikkapa työpaikalle kaupunkialueella tai Hankasalmella.

Muuta huomioitavaa:

- Tilauksen toimituskulut ovat 3,50 euroa, jos tilaus mahtuu isoon kirjekuoreen. Korvakorutelinepaketin postimaksu on 9 e.

- Verkkokaupan hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

- Yleisistä poikkeuksista ja muutoksista ilmoitan näillä sivuilla. Yksittäistapauksista voimme neuvotella. Esimerkiksi tilaustyöt, joihin minun tarvitsee hankkia uusia osia, tarvitsevat tavallista pidemmän toimitusajan.

- Verkkokaupan yleisten sääntöjen mukaisesti tilaajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

- Toimitan tilauksia pääsääntöisesti vain Suomeen. Toimituksista muualle pitää sopia kanssani aina erikseen, koska niiden postimaksut ovat kalliimmat ja kuluttajalainsäädäntö erilainen.

- Asioinnissa sovelletaan kuluttajansuojalakia ja muita Suomen lakeja ja säädöksiä.

- Otan mielelläni vastaan palautetta koruistani ja pyrin huomioimaan palautteen seuraavia malleja ideoidessani.

Ongelmatilanteissa:

- Tarkista paketti postin henkilökunnan läsnä ollessa. Mikäli se on vahingoittunut, tee siitä vahinkoilmoitus.

- Avaa pakkaus varovaisesti ja säilytä se ostopäätöksesi varmistumiseen saakka.

- Teen tuotteeni aina huolella. Mutta jos niissä on jotain vikaa tai et jostain muusta syystä haluakaan pitää niitä, ota minuun yhteyttä ennen palautusta. Saat tarkemmat ohjeet.

- Palautusaikaa on kuluttajansuojalain mukaan 14 vrk. Huomaa kuitenkin rajoitteet tilaustöiden palauttamisen suhteen.

- Korua saa sovittaa samalla tavalla, kuin se olisi mahdollista kaupassa. Mutta palautettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön. Tuotemerkkilapun irrottaminen on merkki ostopäätöksestä.

- Pakkaa palautettava tuote huolellisesti alkuperäiseen pakettiin.

- Saat rahasi takaisin, kun palautuksesi on saapunut perille.

Kiitos, että asioit kanssani! Toivottavasti kätteni jäljestä on sinulle iloa!